Eric Dassen Chromaflo

Als Horeca werktijden niet meer bij je passen raad ik je aan om bij Vibrantz te solliciteren. Voor mij sloot het werk in 2-ploegen perfect aan na 13 jaar horeca!

 

Vanaf mijn 19e heb ik 13 jaar in de horeca gewerkt. Heel leuk werk: contact met gasten, de hechte teams en goede verdiensten. Maar horeca werktijden pasten voor mij niet bij ons jonge gezin. Ik werd fietsmonteur. Een overstap van de ene naar de andere fietsenzaak liep mis. Mijn baas van destijds trok onverwachts zijn belofte in en toen ben ik vanuit deze zaak rechtstreeks naar het uitzendbureau gelopen. Binnen een week werkte ik bij Vibrantz vestiging Maastricht. Daar ben ik hen nog steeds dankbaar voor!

De opvang door mijn nieuwe collega’s was heel goed, ik kwam in een warm bad terecht. Ik werd tijdens mijn inwerkperiode nog enthousiaster. Meteen een teamgevoel! Ik kon alles vragen en niks was te veel. Een vast contract volgde al na 1 jaar en nu ben ik bezig aan mijn 5de jaar. Na 5 jaar ga ik iedere dag werken met net zoveel werkplezier als op de eerste dag. Vibrantz betaalde mijn opleiding Vapro A, B en C. 

Ook ben ik gevraagd om mee te werken aan het innovatieve Pearls project in de vestiging in Sittard. Een kans en een blijk van waardering. Ik zie duidelijk de resultaten van mijn inbreng bij opzetten van een nieuwe fabriek waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Dit geeft me enorm veel energie!

En mijn collega’s in Maastricht hoef ik niet te missen. Natuurlijk hebben we een groepsapp voor de minder serieuze zaken 😉 en de band is zo goed dat we regelmatig met collega’s op stap gaan. Met de motor en de gitaar naar de Ardennen. Samen BBQ-en en Belgische pintjes drinken, altijd gezellig!