Sollicitatie Chromaflo

Het menselijke aspect staat bij Vibrantz voorop. Ik heb dat zelf direct ervaren toen ik als uitzendkracht hier startte. Iedereen was behulpzaam en sprak positief over het bedrijf. Echt een warm bad. Mijn beste keuze ooit.

Hoi mijn naam is Tamara, ik ben ass. HR – salarisadministrateur bij Vibrantz. Hiervoor heb ik als kapster, verzorgende in de thuiszorg en ruim 8 jaar bij de ALDI als medewerker personeels-en salarisadministratie gewerkt. Deze werkervaring is zeer waardevol in mijn huidige baan, want zodoende weet ik wat een medewerker waardeert aan een werkgever en aan mij als HR-medewerker. Wij regelen in goede en slechte tijden alles voor onze collega’s en we zoeken altijd naar een oplossing die passend is voor alle partijen. Zo hoort dat ook vind ik. Ik ben er daarom trots op dat we in crisis iedereen aan boord hebben kunnen houden.

Het menselijke aspect staat bij Vibrantz voorop. Ik heb dat zelf direct ervaren toen ik als uitzendkracht hier startte. Iedereen was behulpzaam en sprak positief over het bedrijf. Echt een warm bad. Mijn beste keuze ooit. Vibrantz is alles behalve gezapig, beter gezegd: ‘Never a dull moment’. Er is veel dynamiek en er dienen zich constant nieuwe uitdagingen aan. De dagen en weken vliegen voorbij.

Nog meer zaken waar ik trots op ben: Onze processen en mindset zorgen ervoor dat ook vrouwen in de productie kunnen werken. En wat ik nog steeds heel mooi vind, is dat je bij ons ook zonder diploma een contract kan krijgen. Wij kijken meer naar je competenties en niet naar je vooropleiding en werkervaring. Je moet natuurlijk wel van dynamiek houden en het niet erg vinden om je mouwen op te stropen en een beetje vies te worden….. maar daar krijg je veel voor terug.