Ik kan iedere leerling Chromaflo als stagebedrijf aanbevelen; ik koos zelfs 2 keer voor Vibrantz als stagebedrijf

Mijn opleiding allround laborante niveau 3 aan het Vista College, sloot ik af met een stage van 6 maanden. Vanuit school kregen we een lijst met bedrijfsnamen, waaruit ik het moeilijk kiezen vond. De bedrijfsnamen zeggen je niet meteen iets en op de websites van de bedrijven is er weinig informatie te vinden die iets toevoegt voor stagiaires. Zo ook bij Vibrantz, maar een van mijn docenten maakte me alert op een stageplek bij hen. Hij beveelde me Vibrantz aan vanwege zijn positieve ervaringen met dit bedrijf.

Het intakegesprek met de stagebegeleider van de afdeling R & D in Sittard voelde echt goed; er was meteen een klik. Mijn eerste stageweek voelde niet vreemd, maar ik had het meteen naar mijn zin. Ik kreeg direct het vertrouwen om zelfstandig te werken, maar er was toch genoeg professionele begeleiding. Zo heb ik het maximale uit mijn stage kunnen halen. Het was ook een zeer gezellige periode en de sfeer op de afdeling was altijd goed.

Na het afronden van deze opleiding besloot ik een niveau 4 opleiding te volgen. Tijdens de opleiding tot chemisch fysische analist, moest ik 6 maanden stagelopen. Ook deze keer koos ik weer voor Vibrantz als stagebedrijf.

Tijdens deze stageperiode kwam er zicht op een vaste aanstelling en die kans heb ik met 2 handen aangegrepen! Ondertussen ben ik 1 jaar in dienst als R & D technician. En ook nu krijg ik weer het vertrouwen en de ruimte om me verder te ontwikkelen: ik word het komende jaar opgeleid als Biomedisch laborant en dat vind ik helemaal te gek. Ik zit hier helemaal op mijn plek!