SOLLICITATIEPROCEDURE

SOLLICITATIEPROCEDURE

Hoe solliciteer je bij ons?

Bij Vibrantz werken op dit moment 240 mensen. Je kunt je dus wel voorstellen dat er behoorlijk wat sollicitaties plaatsvinden binnen ons bedrijf.
Om dit allemaal zo goed mogelijk te organiseren verzamelen we de sollicitaties via het formulier onder aan deze pagina. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat deze bij de juiste persoon terecht komt. Voor onze vacatures binnen de vakgebieden Production, Logistiek en Quality Control (QC) werken we geregeld samen met 2 van onze vaste uitzendbureau’s.

Hoe werkt dit dan?

Het formulier onder aan de pagina kun je gewoon invullen en versturen, je sollicitatie komt vanzelf bij de juiste afdeling terecht die ermee aan de slag gaat. Wanneer van toepassing zullen wij een desbetreffend uitzendbureau inschakelen.

Deze uitzendbureaus zorgen er ook voor dat eventuele opleidingen specifiek voor een bepaalde functie door jou gevolgd kunnen worden en vaak worden deze zelfs door hun betaald.

Mocht na een periode van meerdere maanden blijken dat je werk je goed bevalt en je in aanmerking wil komen voor een vast dienstverband bij Vibrantz dan zal het uitzendbureau dit met Vibrantz bespreken. Maar meestal gaat dit andersom; je teamleider bij Vibrantz is al naar enkele maanden tevreden over je werk en ziet dat je binnen de cultuur van ons bedrijf past, dan zal Vibrantz jou een aanbod doen.

Als we zien dat jij binnen een ander vakgebied beter tot je recht komt, zullen we dit met je bespreken en regelen. Zo komt het bijvoorbeeld voor dat mensen beginnen bij Productie en uiteindelijk een contract krijgen bij Logistiek of Quality Control (QC).

Solliciteren
bij Vibrantz

Ma-Vrij 8:30 - 17:00

Solliciteren
bij Vibrantz

Ma-Vrij 8:30 - 17:00

ONZE VESTIGINGEN

Vestiging Sittard

Nusterweg 98
6136 KV Sittard
Nederland

Vestiging Maastricht

Ankerkade 101
6222 NL Maastricht
Nederland