QUALITY CONTROL | R&D

QUALITY CONTROL | R&D

Ons tinting systeem maakt
meer dan 214.000 verschillende kleuren

Innovatint software heeft 15.959 actieve licenties bij verfwinkels wereldwijd

Onze colorants worden in 100 landen ter wereld gebruikt

Ons tinting systeem maakt
meer dan 214.000 verschillende kleuren

Innovatint software heeft 15.959 actieve licenties bij verfwinkels wereldwijd

Onze colorants worden in 100 landen ter wereld gebruikt

Waarom jij bij Vibrantz Quality Control of R&D wil werken?

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Vibrantz krijg je een goed salaris, ook als starter. Je werkt bij een stabiel toekomstbestendig bedrijf. Werkgerelateerde opleidingen worden betaald. Je pensioen is goed geregeld en part-time werken is mogelijk. Door het goede contact met de andere afdelingen zien we collega's regelmatig doorgroeien.

Prima werk / privé balans

Bij Quality Control en R&D werken we als team. We zijn flexibel, onafhankelijk, zelfverzekerd en collegiaal. Vrije tijd is voor ons belangrijk en dat hebben we bij Vibrantz voldoende. We streven ernaar om naast onze professionele ambities ook onze persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Goede arbeids- voorwaarden

Bij Chromaflo krijg je een goed salaris, ook als starter. Je werkt bij een stabiel toekomstbestendig bedrijf. Werkgerelateerde opleidingen worden betaald. Je pensioen is goed geregeld en part-time werken is mogelijk. Door het goede contact met de andere afdelingen zien we collega's regelmatig doorgroeien.

Lange dienstverbanden

Onze afdeling valt op door de lange diensttijd van onze medewerkers, iets wat wij als vanzelfsprekend beschouwen. Naast de prima arbeidsvoorwaarden heb je veel vrijheid binnen het werk en is er een informele goede sfeer. Je voelt je snel thuis en de leidingevenden zijn makkelijk benaderbaar. Kortom het is gewoon lekker werken bij ons!

Lange dienst-verbanden

Ook onze afdeling kenmerkt zich door lange dienstverbanden Wij vinden dat niet vreemd .Naast de prima arbeidsvoorwaarden heb je veel vrijheid binnen het werk en is er een informele goede sfeer. Je voelt je snel thuis en de leidingevenden zijn makkelijk benaderbaar. Kortom het is gewoon lekker werken bij ons!

Hoe wij continu de hoogste kwaliteit leveren?

Continue producten van hoge kwaliteit afleveren gaat natuurlijk niet vanzelf. Hoe wij dat doen? Om te beginnen vergt dit teamwork; binnen onze eigen afdeling maar ook met afdelingen Productie, Inkoop en Sales. Dagelijks controleren wij, Quality Control, de kwaliteit van de uit te leveren producten, zodat we deze kunnen waarborgen. De data van deze controles vormen weer belangrijke input voor het verbeteren en doorontwikkelen van onze colorants door R&D. Dit geldt natuurlijk ook voor de feedback van onze klanten die we via onze Sales collega’s krijgen. Samen met onze afdeling inkoop zorgen we ervoor dat zij de grondstoffen inkopen die het beste passen bij onze kwaliteitseisen! Dynamiek genoeg, wat er voor zorgt dat het werk afwisselend en uitdagend is.

Ons Development team, R&D, werkt tijdens kantooruren en Quality Control in 2-ploegen. Bij 2 ploegen ontvang je een toeslag op je salaris en ben je vroeg klaar met werken of je begint wat later. Meestal is dat een bewuste keuze van deze collega's.

Veelgestelde vragen

Nee. Bij Chromaflo vinden we diploma’s belangrijk, maar je vaardigheden vinden we even belangrijk. Als je geen diploma’s hebt maar wel de juiste vaardigheden kun je bij ons gewoon aan de slag.

De voorkeur is een MLO diploma, maar je vaardigheden vinden we nog belangrijker. Als je geen diploma’s hebt maar wel de juiste vaardigheden kun je bij ons gewoon aan de slag.

Ja. Werkgerelateerde opleidingen betalen wij.

Veilig werken staat voorop bij Vibrantz Technologies.
De afdeling QESH (Quality, Environment, Safety & Health) inventariseert en evalueert de risico’s binnen Vibrantz, denk hierbij bijvoorbeeld aan: machineveiligheid, explosiegevaar, werken met gevaarlijke stoffen en intern transport.
Op basis van de risico-inventarisatie en evaluatie wordt een plan van aanpak gemaakt.
Medewerkers worden voorgelicht en geïnstrueerd over de risico’s en benodigde maatregelen.
De afdeling QESH ondersteunt daarnaast de leidinggevenden bij toezicht en handhaving van de veiligheidsafspraken.

Nee. Wij vragen basiskennis van de Nederlandse taal.

 

Nee. Wij vragen basiskennis van de Nederlandse taal.

Ja. Natuurlijk kunnen medewerkers carrière maken binnen ons bedrijf. Lees hier meer over in de verhalen van onze medewerkers. Maar zoals in elk bedrijf hebben we ook medewerkers nodig die hun passie vinden in het steeds weer verder optimaliseren van bijv. bedrijfsprocessen. Meedenken wordt bij Vibrantz erg gewaardeerd. Dit is zelfs een van de redenen dat veel medewerkers jarenlang met veel passie bij ons werken.

Quality Control
2-Ploegendienst: beurtelings een dienst van 6:00u tot 14:30u en van 14:30u tot 23:00u (inclusief een pauze van 30 minuten)

R&D
Dagdienst: tussen 7:00u en 18:00u

ONZE VACATURES

Sales Assistant (1 FTE, 40 uur)

Fulltime

Sittard

Vakgebied: Overige vakgebieden

Maintenance engineer

Fulltime

Sittard

Vakgebied: Productie

Allround Operator

Fulltime

Sittard

Vakgebied: Productie

ChromafloPortretten-internet-028-e1655379178776-pqecc4o2ye7jl5p87hk5w355viungltolzcyd9rjca_aangepast

Een product dat bijna iedereen in huis heeft!

Onze colorants vormen de grondstof voor vele kleurtoepassingen in verf. Wij leveren deze colorants wereldwijd. De impact die we hebben met ons product geeft energie. Onderaan deze pagina vind je onder het kopje ‘Waar vind je ons overal terug’ enkele voorbeelden van toepassingen waarin onze producten verwerkt zijn. Dat is toch gaaf! En we werken aan een nieuw innovatief product Pearls 2020 dat revolutionair is en nog meer impact gaat brengen. Daarover kun je hieronder meer lezen. Het product, het contact met klanten, het reizen en werken in ons team zorgt voor een lekker dynamisch geheel.

De toekomst: Pearls

Heb je wel eens naar een kleurmengmachine in de bouwmarkt gekeken toen je een kleurtje voor je muur hebt laten maken? Wat valt daar op? Juist, alle kleurmengsystemen zijn vloeistoffen. En vloeistoffen hebben best wel wat nadelen; als je knoeit is de kleurstof niet eenvoudig op te ruimen, je hebt conserveringsmiddelen nodig en het is maar beperkt houdbaar. Daarnaast is het onderhoud aan de machine arbeidsintensief. 

Wat als we dit allemaal konden oplossen? Vibrantz is met een team van experts voortdurend bezig met innovatie en vernieuwing. Onze nieuwste, revolutionaire en gepatenteerde innovatie zijn de Pearls. Het woord zegt het eigenlijk al; Pearls zijn kleine pareltjes kleurstof die je met een machine in de verf doseert. In combinatie met een uniek, recyclebaar cartridge systeem voor het vullen van de machine, is het knoeien van kleurstof verleden tijd. En omdat er geen water wordt gebruikt heb je geen conserveringsmiddelen nodig, dus beter voor het milieu. De Pearls zijn tevens onbeperkt houdbaar en we hebben de verfmengmachine dusdanig ontwikkeld dat deze eenvoudig is in gebruik en er minimaal onderhoud nodig is. 

Kortom; Pearls is de toekomst van het tinten! 

Video afspelen over Chromaflo Pearls


Waar vind je ons overal terug

Chromaflo Architectural Building

Architectuur

Under the Colortrend brand, Vibrantz offers a wide range of universal and water-based colorants for indoor and outdoor applications for architectural coating

Automotive colorants, sneakers, skateboardwielen, ...

We work with our customers to develop high-quality and innovative products for the plastics industry and help them produce sustainable, effective and cost-efficient materials for their end-use applications.

Chromaflo Thermosets Tractor
Industrial Chromaflo Bridge

Bruggen

Vibrantz industrial colorants are designed to meet even the most demanding conditions. Vibrantz offers product lines suitable for almost every industrial market segment.

Verf in elk denkbare kleur

Have your color mixed at the hardware store. Vibrantz supplies the paint pastes for these paint mixing machines. Also the software that determines which and how much color paste must be mixed to make the color you want.

Innovatint Chromaflo Interior

Waar vind je ons overal terug

Chromaflo Architectural Building

Architectuur

Onder het merk Colortrend biedt Vibrantz een breed scala aan universele en watergedragen kleurstoffen voor binnen- en buitentoepassingen voor architectural coating

Automotive colorants, sneakers, skateboardwielen, ...

We werken samen met onze klanten om hoogwaardige en innovatieve producten te ontwikkelen voor de kunststofindustrie. Daarnaast helpen we hen duurzame, effectieve en kostenefficiënte materialen te produceren voor hun eindtoepassingen.

Chromaflo Thermosets Tractor
Industrial Chromaflo Bridge

Bruggen

De industriële kleurpasta’s van Vibrantz zijn ontworpen om zelfs aan de meest veeleisende omstandigheden te voldoen. Vibrantz biedt productlijnen die geschikt zijn voor bijna elk industrieel marktsegment.

Verf in elk denkbare kleur

Je kleur laten mengen mij de bouwmarkt. Vibrantz levert de verfpasta’s voor deze verf mengmachines. Ook de software die bepaalt welke en hoeveel kleurpasta moet worden gemengd om de door jou gewenste kleur te maken.

Innovatint Chromaflo Interior